fbpx
heading-logo

Cum Lucram

Pentru noi este important ca fiecare client sa primeasca servicii de cea mai buna calitate. De aceea programam fiecare detaliu in avans pentru ca nunta ta sa fie perfecta.

Comanda

Faci cerere telefonica sau prin formularul de contact
Pasul 1

Planificare

Stabilim toate detaliile necesare pentru realizarea filmarilor
Pasul 2

Filmare VR

Deplasare pentru filmare eveniment conform planificarii
Pasul 3

Livrare

Prelucram materialele filmate la nunta ta in aproximativ 2 luni
Pasul 4
heading-logo

Beneficiezi De
Cea Mai Buna Calitate

Nunta ta este o oportunitate de a crea ceva special care sa fie o reflexie a ta. Noi punem profesionalismul pe primul loc si avem experienta necesara pentru a livra servicii de inalta calitate.

Experienta
100%
Cunostinte
100%
Pasiune
100%

Ce Oferim

Nunta reprezinta un nou inceput din povestea vietii tale, si filmarea ei va fi cea mai pretioasa amintire pe care o vei pastra cu tine dupa terminarea evenimentului. Vrem sa credem ca suntem mesagerii tai inzestrati cu experienta, grijulii si orientati spre detaliu care te vor ajuta sa profiti la maxim de acest moment.

Pregatirea de Nunta

Reprezinta momentul in care mireasa si mirele se pregatesc pentru a incepe ziua. De obicei include aranjatul miresei, barbieritul mirelui etc.

Cununia Civila

Mirii isi unesc destinele in fata ofiterului de Stare Civila. Momentul emotionant si va crea amintiri placute.

Cununia Religioasa

Poate cel mai important moment din cadrul unei nunti, reprezinta renasterea spirituala ce permite intemeierea noii familii.

Primirea invitatilor

Invitatii ajung la local si ii intampinati, ciocnind cu fiecare un pahar de sampanie, fie ajungeti la restaurant mai tarziu si veti fi voi cei intampinati.

Dansul Mirilor

Dansul Mirilor cunoscut si ca Valsul Mirilor sau Valsul Miresei, va arata tuturor sentimentele pe care le impartasiti unul pentru celalalt.

Taierea tortului

Un moment nostaligic si plin de insemnatate, poate unul dintre cele mai asteptate momente din ziua nuntii.

Aruncatul buchetului

Surprinde acest moment cand domnisoarele nemaritate spera sa prinda marele premiu si vei putea revedea lupta concurentelor si victoria castigatoarei in aplauzele publicului.

Streaming Live VR 360

Daca anumite persoane nu pot ajunge la nunta ta si doresti ca ei sa urmareasca evenimentul la distanta poti opta pentru serviciul de transmisie live in realitatea virtuala.

Filmari in afara nuntii

Putem face filmari inainte sau dupa nunta in functie de cerintele tale. Vom stabili locul, data evenimentului si numarul de ore necesare pentru acest serviciu.
heading-logo

Pachete Standard

Poti alege pentru evenimentul tau unul dintre pachetele standard sau ne poti contacta in cazul in care doresti filmari suplimentare inainte sau dupa nunta.

Silver

750euro
/ pachet

Gold

1250euro
/ pachet

Platinum

1950euro
/ pachet

*Toate pachetele includ consultare in avans pentru realizarea filmarilor, editare profesionala cu muzica si elemente convenite in prealabil. In functie de oferta putem sa includem ochelari VR GRATUIT pentru telefoane Android sau iOS de pana la 6 inch in fiecare pachet. De asemenea recomandam achizitionarea unui dispozitiv dedicat VR Oculus Go sau Oculus Quest. Preturile pentru alte tipuri de evenimente (aniversari, prezentari corporate, clipuri muzicale etc.) pot fi calculate doar la cerere.

WhatsApp