fbpx
heading-logo

Echipa Dedicata Pentru Asistenta Clienti

Este important sa stiti ca vom fi intotdeauna disponibili pentru a va raspunde la toate intrebarile si sa va ajutam sa luati deciziile cele mai bune pentru nunta voastra. Atentia si grija fata de client conteaza cel mai mult si de aceea ne angajam sa raspundem in maxim 48 de ore la cererile trimise pe email. In cazul in care doriti sa ne auzim la telefon ne puteti contacta si la numarul de telefon afisat in sectiunea de contact.

Alegerea Inteligenta

Nuntile virtuale reprezinta alegerea momentului si ocazia perfecta pentru nunta ta.

Imparti Amintiri

Vei putea sa revezi amintiri de la nunta ta si sa imparti cu nepotii si rudele experienta.

Usor de Vizionat

Un film de realitate virtuala poate fi redat pe orice telefon Android sau iOS
heading-logo

Intrebari Frecvente

Mai jos aveti raspunsuri la cele mai uzuale intrebari pe care le-am primit de la clientii nostrii si pe care le impartasim cu dvs. pentru a usura procesul de comunicare si de intelegere a serviciilor noastre.

Ce este filmarea virtuala?

Folosim camere de ultima generatie pentru a surprinde experienta traita “prin ochii privitorului”, pastrand o copie identica a realitatii in cel mai mic detaliu.

Cum pot vedea filmarea virtuala?

Puteti vizualiza filmul pe orice dispozitiv mobil, pe orice computer sau pe mai multe televizoare inteligente de noua generatie. Cu toate acestea, pentru cea mai imersiva experienta recomandam utilizarea unei casti de realitate virtuala. Vizionarea continului cu o casca VR de inalta performanta este o experienta memorabila. Asta va face sa simtiti ca si cum v-ati intoarce in ziua nuntii voastre!

Ce echipament utilizati?

Utilizam camere de inalta definitie care includ sunet surround 360. In functie de cerinte, putem utiliza de asemenea, o varietate de echipamente suplimentare. La cerere inregistram separat ceremonia si discursurile folosind microfoane discrete care nu vor aparea pe filmari.

Cum rezerv acest serviciu pentru nunta mea?

Te rugam sa iei legatura cu noi folosind formularul de contact sau numarul de telefon afisat pe site pentru a discuta despre nunta ta.

Este acest serviciu potrivit pentru orice nunta?

Da, putem sa realizam filmari virtuale indiferent de stilul nuntii sau locul in care se filmeaza.

Pot sa cer filmari suplimentare inainte sau dupa nunta?

Da, acest lucru poate fi discutat la intalnirea de pre-productie in care se stabileste ce doresti sa fie surprins de realitatea virtuala. Se vor aplica tarife suplimentare pentru materiale filmate in afara nuntii obisnuite.

Cand trebuie sa platesc?

Va trebui sa faci o plata initiala de 300 euro. Aceasta este nerambursabila si platibila la momentul rezervarii, iar in aceasta etapa aveti garantia ca rezervarea este 100% asigurata. Intreaga suma trebuie sa fie platit cu cel putin 20 de zile inainte de data nuntii tale.

In cazul in care nu reusim sa va filmam nunta datorita unor circumstante neprevazute, eVirtual.ro va rambursa inclusiv garantia de 300 euro.

Putem sa discutam inainte de ziua nuntii?

Desigur! Suntem deschisi sa programam o intalnire si daca logistica nu permite acest lucru, vom folosi pe deplin spatiul digital si vom aranja un apel video sau o convorbire telefonica.

Pe langa filmarile virtuale pot sa primesc si un fotograf?

Desigur. eVirtual.ro poate sa ofere in pachet si un fotograf cu experienta sau cabine foto. Acest lucru poate ajuta la reducerea costurilor si nu va mai fi nevoie sa stabiliti intalniri separate pentru fiecare profesionist in parte, deoarece managerul nostru va gestiona toate aceste aspecte.

Filmarile pot fi vizualizate pe telefonul meu?

Da, orice telefon obisnuit poate fi folosit pentru redarea de continut Virtual Reality. Veti primi un link video pentru vizualizarea filmarilor pe orice dispozitiv compatibil. Recomandam achizitionarea castilor dedicate realitatii virtuale pentru cea mai buna experienta posibila.

Cat de lung va fi filmul pe care il voi primi?

Cand faceti o rezervare la noi primiti doua filme: un trailer de 3-4 minute setat pe muzica frumoasa si un lungmetraj. Filmele noastre pot fi mai lungi decat un film de nunta standard, deoarece includem intreaga ceremonie, discursurile, precum si materialele editate din restul zilei, astfel incat sa nu pierzi nimic. Spunem povestea zilei nuntii tale de la inceput pana la sfarsit si filmul poate avea 20 minute sau mai mult.

In cat timp se realizeaza editarile video?

Editarea video virtuala la calitate inalta este specialitatea noastra si va garantam ca videoclipul final va fi gata in 2 luni de la ziua nuntii. Exista optiunea de editare urgenta, prin care vom lucra suplimentar pentru a va oferi clipul in 14 zile.

Serviciul este disponibil in afara nuntilor?

Da, va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Includem in catering si echipa de filmare?

De obicei, echipa noastra este formata din 2 persoane. Pentru filmarile ample, este necesar sa fie inclusa in catering, deoarece, incepem munca cu cateva ore inainte de filmarea propriu-zisa si vom lucra inca multe ore dupa ce plecam. Este o zi lunga si daca trebuie sa parasim locul filmarii pentru a servi masa, vom fi indisponibili in acea perioada.

Nu ai gasit raspunsul la intrebarile tale?

Misiunea noastra este sa cream experiente frumoase si personale care sa inspire clientii si oaspetii lor.

WhatsApp